Nieuwe verdiepingsmodules

Voor komende maanden zijn er nog drie verdiepingsmodules die gaan starten.

Twee van de drie zijn nieuw in ons programma:

november 2017
VOL Het ontstaan van het dorp Warnsveld   't Warnshuus          woensdag, 22 november 2017
VOL Bouwstijlen in Zutphen                        Regionaal Archief   woensdag, 29 november 2017

december 2017
VOL Zutphense Iconen                               Musea Zutphen      woensdag, 06 december 2017

De kosten bedragen per avond € 17,50 per persoon. Met uitzondering van module bouwkunde. De kosten bedragen hiervoor, één avond en excursie, € 25,00 per persoon. Een hand-out van de modules wordt digitaal beschikbaar gesteld. In de pauze wordt, afhankelijk van de mogelijkheden, een kopje koffie/thee aangeboden.

De cursus wordt in de vorm van een hoorcollege gegeven. Maximaal 15 tot 18 personen en met een minimum van tien personen. 


Open Monumenten Weekend 2017

Uiteraard is de Historische Vereniging Zutphen weer aanwezig op het open monumenten weekend. Voor deze komende editie, op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017, is gekozen voor het landelijke thema ‘Boeren, Burgers en Buitenlui.'

Stichting Open Monumenten Comité Zutphen bestaat uit vertegenwoordigers van Stichting Wijnhuisfonds en Historische Vereniging Zutphen met ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente. Deze stichting organiseert sinds 2013 het Open Monumenten Weekend, dat vorig jaar door meer dan 8000 bezoekers werd bezocht. Dit jaar hopen we dit aantal te evenaren of zelfs te overtreffen.

Bezoek onze stand in de Burgerzaal!

Kijk voor meer informatie op de website van het open monumenten weekend Zutphen:
http://www.openmonumentendagzutphen.nl/