Historisch 2017 gewenst!

Happy new year

Bestuur en vrijwilligers van de Historische Vereniging Zutphen wensen u en de uwen een goede jaarwisseling en een voorspoedig Historisch 2017 toe.

Ook in 2017 willen wij samen met u werken aan de ontsluiting van de Zutphense en Warnsveldse geschiedenis of mee helpen aan het project "Zutphen op de Kaart".

Hierbij hebben wij de onmisbare hulp van u nodig om samen met het bestuur en werkgroepen hieraan verder te werken en uit te bouwen.

Wij zijn als bestuur dan ook dringend op zoek naar versterking van het bestuur. Zo heeft onze secretaris aangegeven dat hij per 1 april met zijn werkzaamheden gaat stoppen.
Daarnaast zijn wij op zoek naar bestuurs- en werkgroepleden die ons bij deze activiteiten willen helpen om deze te organiseren en/of samen nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Voor nadere informatie over deze leuke functies kunt u contact opnemen met onze voorzitter de heer Arend Jan Reijers. Telefooonnummer 0651270608.
Of u stuurt een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mogen wij op uw medewerking in 2017 rekenen?

Bestuur en vrijwilligers Historische Vereniging Zutphen