•   NL DE EN FR

Zoeken

Aanmelden als nieuw lid

Aanmelden nieuwsbrief

Intranet bestuur

Logincode  
Wachtwoord  

Welkom bij Historische Vereniging Zutphen

 

 
Agenda

Electronische nieuwsbrief mei 2015, jaargang 9, nummer 5, is nu beschikbaar.

________________

Op vrijdag 12 juni gaat het festival Gemaakt in Gelderland van start met een ijzersterke opening door Clemens Cornielje (commissaris van de Koning). En dat op een historische locatie waar cultuur en erfgoed samenkomen: Het DRU Industriepark in Ulft. Om 19.00 uur start het bruisend publieksprogramma met demonstraties, bedrijfspresentaties, muziek, theater, kunst en film. Ook gaat dan de Roadshow ‘Hoe maakt u het?’ in première. Dit is een interactieve spelshow die samen met het publiek wordt gespeeld. Het publieksprogramma is gratis en duurt van 19.00 - 22.30 uur. Lees meer over de opening

Zoals de naam zegt, houdt de Historische Vereniging Zutphen zich bezig met de beoefening van de geschiedenis van Zutphen en onmiddellijke omgeving.

De vereniging tracht dit te bereiken door het houden van lezingen en excursies. Het uitgeven van publicaties. Het instellen van werkgroepen die de geschiedenis van de stad en haar wijken beschrijven.

Per kwartaal verschijnt het verenigingsblad Zutphen. Belangstellenden kunnen zich kosteloos inschrijven op de maandelijkse electronische nieuwsbrief "Op de Rol in historisch Zutphen.

 

    elke dag een historische ansichtkaart van Zutphen.

    Twitter: 

       

 

 

Open Monumenten Weekend 13 en 14 september 2015.

Zie voor nadere informatie:

    

 

http://www.openmonumentendagzutphen.nl/