•   NL DE EN FR

Zoeken

Aanmelden als nieuw lid

Aanmelden nieuwsbrief

Intranet bestuur

Logincode  
Wachtwoord  

Welkom bij Historische Vereniging Zutphen

 

 
Agenda

Thema nieuwsbrief Verdiepingsmodules , jaargang 10, nummer 1, is verzonden.

________________

Historisch Café op 11 februari 2016 in Volkshuis, Houtmarkt Zutphen. Naast muziek is er o.a. een lezing over de vroegere Volkswijk "De Polsbroek" door Ap Lammers. Aanvang 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Leden gratis. Niet leden betalen € 2,50. .

Zoals de naam zegt, houdt de Historische Vereniging Zutphen zich bezig met de beoefening van de geschiedenis van Zutphen en onmiddellijke omgeving.

De vereniging tracht dit te bereiken door het houden van lezingen en excursies. Het uitgeven van publicaties. Het instellen van werkgroepen die de geschiedenis van de stad en haar wijken beschrijven.

Per kwartaal verschijnt het verenigingsblad Zutphen. Belangstellenden kunnen zich kosteloos inschrijven op de maandelijkse electronische nieuwsbrief "Op de Rol in historisch Zutphen.


 17 december ontving de heer Jan Harenberg de waarderingsprijs 2015 van de Historische Vereniging Zutphen uit de handen van Vice Voorzitter Ap Lammers, tijdens de dank je wel bijeenkomst voor de vrijwilligers van de vereniging.

Lees hier verder

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    elke dag een historische ansichtkaart van Zutphen.

    Twitter: